Oyun

2021 Mayıs ayı PlayStation Plus oyunları açıklandı

Battlefield V, Stranded Deep, Wreckfest: Drive Hard. Die Last.

2021 Mayıs ayı PlayStation Plus ‘ a dahil olacak PS5 ve PS4 konsollarına gelecek oyunlara daha yakından bakalım.

Kendinizi savaşın karanlık kalbine atarken, katliam dolu bir yarış pistinde arkadaşlarınıza karşı metal kırıp lastiklerinizi yakarken veya hazinelerle dolu yarış cennetinde hayatta kalmaya çalışırken dünya çapındaki oyuncularla güçlerinizi birleştirin. Büyüleyici atmosfer, zorlu görevler var, ancak önümüzdeki ayın PlayStation Plus oyunları 4 Mayıs’ta piyasaya sürüldüğünde ilk olarak hangisini deneyeceksiniz?

 Wreckfest: Sert Sür, En Son Öl | PS5 *
Wreckfest: Sert Sür, En Son Öl | PS5 *

FlatOut’un yaratıcısından bu tam temaslı yarış oyununda aracınızın lastiklerini dumana verin, kuralları çiğneyin ve kaportaları parçalayın. Rekabetçi yarışlarda bitiş çizgisi boyunca destansı çarpışmalardan ve boyun boyuna dövüşlerden kurtulmak için yamalanmış arabalarla yarışın ve onları geliştirin, görünümlerini iyileştirin ve body zırhlarınızı güçlendirin. Mahsul biçerdöverlerin, üç tekerlekli araçların ve çok daha fazlasının direksiyonuna geçerken Challenge modlarında biraz eğlencenin tadını çıkarın, ardından 24 oyuncuya kadar çok oyunculu olarak arkadaşlarınıza çevrimiçi meydan okuyun **.

Battlefield V | PS4
Battlefield V | PS4

2.Dünya Savaşı’nın daha önce hiç görülmemiş bir tasvirinde özüne dönerken, Battlefield V ile insanlığın en büyük çatışmasına girin. Ekibinizle geniş Grand Operations ve kooperatif Combined Arms’ta tümden  çok oyunculu ** tecrübe edinin veya tek oyunculu War Stories’i oynayın. Dünyanın dört bir yanındaki destansı, beklenmedik yerlerde savaşırken şimdiye kadarki en zengin, en sürükleyici Battlefield’ın tadını çıkarın.

 

Stranded Deep | PS4

Bu açık dünya macerasında hayatta kalma becerilerinizi test edin. Gizemli bir uçak kazasının ardından, Pasifik Okyanusu’nun engin genişliğinde mahsur kaldınız. Tek başınıza, yardım çağırmanın hiçbir yolu olmadan, hayatta kalmak için elinizden geleni yapmalısınız. Hayatta kalmak için ihtiyaç duyacağınız aletleri, silahları ve barınağı yapmak için malzeme ararken su altında ve karada keşfe çıkın. Dikkatli olun: açlık, susuzluk ve maruz kalma, hain unsurlara ve Pasifik’in tehlikeli yaratıklarına cesaret ederken size karşı komplo kuruyor.

Tüm oyunlar 31 Mayıs Pazartesi gününe kadar PlayStation Plus üyeleri tarafından kütüphanelerine eklenebilecek.

PlayStation Plus Nisan oyunlarınızı için indirmek için son şans!

Nisan ayındaki PlayStation Plus oyunları – Oddworld: Soulstorm ***, Days Gone ve Zombie Army 4: Dead War’un 3 Mayıs Pazartesi günü sona ereceğini hatırlatmak isteriz. Bunları süresi dolmadan kitaplığınıza eklediğinizden emin olun!

Nisan 2021 Playstation Plus oyunları yazımız için buraya tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 + 1 =

Başa dön tuşu