Binance NFT Market Duyuruldu, Lansman Gününde Bizi Neler bekliyor?

Dünyanın en büyük kriptopara borsası olan Binance, nisan ayında Binance NFT Market pazarını duyurdu. Binance önde gelen NFT pazarı ve ticaret platformu  Binance NFT’yi haziran ayında piyasaya sürecek.

NFT’ler ve dijital koleksiyonlar için önde gelen pazarlarda önemli bir oyuncu olması beklenen Binance NFT, dünyanın dört bir yanından sanatçıları, yaratıcıları ve kripto meraklılarını bir araya getirecek.

Binance NFT, özel olarak tasarlanmış ve sezgisel bir dijital platformla eşleştirilen teklifler ve özel işbirlikleriyle metaveri yaratmayı hedefliyor.

Ayrıca Binance NFT, Binance.com ile aynı hesap sistemini paylaşacak ve kullanıcıların diğer ekosistem teklifleriyle birlikte pazara erişmesine izin verecek.

Binance NFT Market açılıyor

Binance NFT, Birinci Sınıf NFT’ler, Özel İşbirlikleri ve Heyecan Verici Sergiler Getirmeyi Hedefliyor

En iyi sanatçıların ve özellikle Binance NFT’de talep gören içeriğin yer aldığı sergi ve küresel bir müzayede şeklinde olacak. Pazar iki ana bölümle başlayacak: En çok aranan işbirlikleri için bir “Premium Etkinlik” kategorisi ve günlük kullanıcıların NFT’leri minimum maliyetle kolayca oluşturmasına olanak tanıyan bir “Ticaret Pazarı”.

Premium etkinlikler, sanatçılar özel olarak oluşturulan koleksiyonları için gelirlerin % 90’ını alacak. Binance NFT, içerik oluşturuculardan % 10 ücret alacağı seçkin eserler ve üst düzey sergiler içerecek.

Ticaret Pazarı, kullanıcıların % 1’lik bir işlem ücreti karşılığında kendi NFT’lerini oluşturup yatırması için olacak. Kullanıcılar daha sonra elde edilen gelirlerden % 1 telif hakkı alacak.

Binance NFT Market açılıyor

Binance NFT, Lansman gününde , Lewis Capaldi, Trevor Jones, Michael Owen, Alphonso Davies ve eStarPro’nun özel lansman içeriğini sunacak.

Binance NFT, dijital sanatçılardan müzisyenlere, sporculara ve ünlülere kadar, etkili isimlerle ve markalarla ortaklık kurmaya kararlı görünüyor.

Lansmanda çalışmaları satışa sunulacak olan ilk içerik oluşturucu listesi de duyuruldu.

İki kez BRIT Ödülü sahibi Lewis Capaldi, görsel sanatçı Trevor Jones, Esports ekibi eStarPro ve en iyi profesyonel futbol yıldızları Michael Owen ve Alphonso Davies bunların arasında.

Lewis Capaldi’nin NFT koleksiyonu Bondly on Binance NFT aracılığıyla sunulurken, Michael Owen’in NFT koleksiyonu yalnızca NFKings Productions aracılığıyla TopGoal ve eStarPro Esports kulübü NFT’leri aracılığıyla kullanıma sunulacak.